Sumari

El Visual Lightbox és un programa gratuït, basat en el famós esquema LightBox2, que us permet generar galeries d'imatges per a Internet en pocs passos sense la necessitat d'escriure una sola línia de codi.

Només arrossegueu les fotografies a la finestra del Visual LightBox, pressioneu “Publica” i la galeria de fotografies s'obrirà instantàniament en el navegador d'Internet, incloent els efectes magnífics de visual LightBox! Sense utilizar javascript, css o codi html; sense la necessitat d'editar les imatges, només pressioneu un botó i la galeria estarà llesta.

Click to see full size imageClick to see full size image
Visual LightBox for Windows   Visual LightBox for Mac


Característiques del Visual LightBox

  • Presentació de diapositives amb l'opció d'arrencada automàtica.
  • Finestres amb les cantonades arrodonides.
  • Les imatges grans caben a la finestra del navegador.
  • Molts temes de galeria.
  • Rotació d'imatges.
  • Creació automàtica de miniatures.
  • Peus de foto.
  • Servidor FTP intern.

Exemple

Galeria de demostració.

La següent col·lecció d'imatges ha estat generada pel Visual LightBox. Pressioneu qualsevol fotografia per veure'n els efectes.


L'exemple de dalt és una demostració d'ús per crear una galeria inclosa en el disseny d'una pàgina d'Internet. També podeu visualitzar la demostració de la galeria en una pàgina completa que ocupa tota l'àrea del navegador d'Internet.

Descarregueu Visual LightBox

Podeu utilitzar VisualLightBox gratuïtament per a fins no comercials.

Si voleu utilitzar aquest programa per a fins comercials, cal l'aportació d'un petit càrrec que us dóna l'opció d'esborrar els crèdits (VisualLightBox.com) i afegir el vostre propi logo a les imatges. Després de completar el procés de pagament, mitjançant la forma de seguretat, rebreu un correu electrònic amb una clau per a la llicència. Aquesta clau converteix la versió gratuïta en la versió de negocis. Podeu seleccionar la forma de pagament que millor s'ajusti a les vostres necessitats: tarjeta de crèdit, transferència bancària, xec, PayPal, etc. També podeu obtenir la Versió de Negocis completament gratuïta si ens ajudeu a traduir VisualLightBox al vostre idioma nadiu. Si desitjeu explorar aquesta opció, si us plau envieu-nos un correu electrònic a: Mail per a més inforMació.

 

Suport

Per a la solució de problemes, preguntes sobre les opcions o ajuda en general, podeu posar-vos en contacte amb el nostre departament d'Ajuda al Consumidor al següent correu electrònic: Mail Assegureu-vos d'incloure els detalls del vostre navegador d'Internet, sistema operatiu, versió de VisualLightBox i un enllaç (o un codi relacionat amb el problema).