În ansamblu

Visual Lightbox JS este un program excepţional gratuit care te ajută să generezi galerii web foto bazate pe binecunoscutul script LightBox2, în doar câteva click-uri fără a fi nevoiţi să scrieţi nicio linie de cod.

Nu trebuie decât să faceţi "Drag&drop" la fotografiile dumneavoastră în fereastra Visual LightBox, să apăsaţi pe "Publică" şi propria dumneavoastră galerie web cu frumoasele efecte LightBox 2 se va deschide instant în navigatorul dumneavoastră web! Fara javascript, CSS, codare HTML,fără editare imagini, doar un click pentru a avea galeria dumneavoastră pregătită.

Click to see full size imageClick to see full size image
Visual LightBox for Windows   Visual LightBox for Mac


Caracteristici Visual LightBox

  • "Slide Show" cu opţiune pentru iniţializare automată
  • Colturi rotunde pentru fereastra de mascare
  • Imagini mari ajustate la fereastra browser-ului web
  • O multitudine de teme pentru galerii
  • Rotire imagine şi redimensionare de calitate ridicată cu anti-aliasing.
  • Creare automată de mostre (thumbs)
  • Adăugare titlu
  • Client FTP încorporat

Exemplu

Lightbox 2 exemplu de galerie

Setul următor de imagini este generat de către Visual Lightbox. Click pe oricare dintre imagini pentru a rula galeria Lightbox2.


Exemplul de mai sus este o demonstraţie a utilizării Lightbox în interiorul paginii. Galeria creată cu Visual Lightbox este poziţionată în interiorul design-ului paginii. De asemenea puteţi verifica şi versiunea "galerie demonstrativă pagină completă". Acest exemplu utilizează toată suprafaţa browser-ului pentru a afişa galeria.

Descarcă Visual LightBox

Visual LightBox JS este gratuit pentru utilizare non-comercială.

O mica taxă este necesară pentru utilizarea în scopuri comerciale. Visual LightBox Business Edition oferă în plus o opţiune pentru a înlătura linia Visual LightBox.com şi posibilitatea de a vă afişa propriul logo pe imagini. După ce finalizaţi plata prin intermediul formularului securizat, veţi primi pe e-mail o licenţă care va transforma automat versiunea gratuită de Visual LightBox în versiunea Business. Puteţi alege cea mai potrivită metodă de plată: Card de credit, Transfer bancar, Cec, Paypal, etc. De asemenea puteţi obţine versiunea Business gratuit dacă ajutaţi cu traducerea Visual LightBox în limba dumneavoastră nativă, vă rugăm să ne contactaţi pentru mai mult informaţii: Mail.

 

Asistenţă

Pentru asistenţă tehnică, cereri de caracteristici şi informatii generale, contactaţi Asistenţă Clienţi la Mail Nu uitaţi să includeţi detalii despre browser, sistem de operare, versiunea Visual LightBox, şi un link (sau cod relevant).